top of page
  • מה ההבדל בין מים מינרליים למים מטוהרים?
    ההבדל בן מים מינרליים למים מטוהרים הוא: - מים מטוהרים יותר זמינים. - עם פתיחת בקבוק המים המינרליים מתחילה תופעה של "מים עומדים" אשר צוברים חיידקים, בעיה חמורה נוצרת במיכלים גדולים שמוחלפים בתדירות נמוכה. - החלפת הסנן מתבצעת פעם בחצי שנה לעומת קניית מים מינרליים אשר נעשית לפחות פעם בשבוע ולעיתים אף יותר. - עלות הסננים זולה יותר מעלות המים המינרליים. - בהרתחת מים מינרליים בקומקום תיווצר אבנית.
  • מהן הבעיות הנובעות משימוש במים רגילים מהברז (מים קשים)?
    מים קשים הם מים המכילים את התרכובות: מגנזיום, קרבונט וסידן קרבונט, הידועות בשם "אבנית". אלה התרכובות המשאירות משקע על גופי החימום והדפנות של הדוד החשמלי, מדיח הכלים, מכונת הכביסה והקומקום. כולנו מכירים את האבנית וכולנו משקיעים כסף וזמן בניקויה. אבל ישנם נזקים חמורים ביותר ובלתי נראים לעין והם: * פגיעה מתמשכת בצנרת עקב קורוזיה וסתימות. * פגיעה מתמשכת בבריאות האדם, כפי שמפורט להלן: 1. מכשירי חשמל: הפגיעה במכשירי חשמל הינה חמורה מאוד ומשפיעה על הבלאי ועל איכות הפעולה של המכשיר: מכונת כביסה, קומקום חשמלי, דוד חימום, מדיח כלים, מקרר הכולל בר, בר מים חמים/קרים. 2. שטיפת ירקות ופירות: בדומה לעור גופינו- האבנית משאירה שכבה גם על קליפת הירקות והפירות שאנו שוטפים, ואנו אוכלים אותה יחד עם הפרי והירק. 3. הגיינת הפה: אנו מצחצחים שיניים במחשבה שאנו מנקים אותם, אך בביקורינו אצל השיננית מתברר שהשיניים מכוסות בשכבת אבנית. הצטברות האבנית בשיניים מזיקה גם לחניכיים ויוצרת רגישות ודלקות. 4. קרח: האבנית גורמת לעכירות גם בקוביות הקרח, שצבען לבן במקום שקוף, ואנו שותים אותה יחד עם המש
  • מהן יתרונות מערכות סינון תת כיוריות של ''כל המים''?
    יתרונות מערכות הסינון התת-כיוריות של "כל המים" הן: - טיהור מים ברמה גבוהה, שתי מערכות בינון גופים זרים, חיידקים, רעלים. ובנוסף מערכת לריכוך והפחתת אבנית. - המסנן מחובר ישירות לברז, לעולם לא נתקעים ללא מיכל או בקבוקי שתייה. - חוסך את מטרד החלפת מכלים וסחיבת בקבוקים. - נוח לשימוש, אין צורך להתרחק מכיור המטבח, הברז מותקן על השיש ליד הכיור. - המערכת הנה חסכונית, מחיר לליטר מים מסוננים זול באופן משמעותי ממחיר ליטר מים מינרליים. - המערכת מותאמת לשימוש בשבת.
  • מהי תדירות החלפת הסננים באוסמוזה הפוכה?
    תדירות החלפת הסננים(2 פחם+מיקרוני+טעם+מנרליזטור) באוסמוזה הפוכה בין 9-12 חודשים תלוי בשימוש ואיכות המים את הממברנה מחליפה אחת ל-3-5 שנים, כאשר זה תלוי באיכות המים המקורית.
  • מהי תדירות החלפת הסננים במערכת תת כיורית, דו-שלבית?
    מערכת תת כיורית, דו שלבית מורכבת משני בתי סנן. האחד סנן בלוק פחם והשני סנן עומק 5 מיקרון משולב סיליפוס. את סנן הפחם מחליפים אחת לשנה, ואת המשולב מחליפים אחת לחצי שנה. לכן כדאי לרכוש סט שנתי שמורכב מפחם+2משולב. כאשר חצי שנה מיום הרכישה תתוזכר להחליף את המשולב הרזרבי ע"י נציגת שירות של חברת "כל המים".
  • מהי תדירות החלפת הסננים במערכת חוץ דירתית,דו-שלבית?
    מערכת חוץ דירתית, דו שלבית מורכבת משני בתי סנן. האחד סנן עומק 25 מיקרון והשני תרמיל ובו כדוריות סיליפוס. את סנן העומק 25 מיקרון מחליפים כל 4 חודשים. את כדוריות הסיליפוס ניתן למלא אחת לשנה וחצי, חצי קילו כדוריות.
bottom of page